foto

Eva Weißenborn

  • nar. 1954
    Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gundermann
Lux: Krieger des Lichts
2017 Lotta a splněná přání (TV film)
2012 Osudový střet (TV film)
2008 Místo činu: Slaná smrt (TV film)
2007 Die Aufschneider
Die Masche mit der Liebe (TV film)
2005 Sex Up - Ich könnt' schon wieder (TV film)
2004 Kleine Schwester (TV film)
2003 Ganz und gar
2002 Das beste Stück (TV film)
1999 Zoe
1995 Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1994 Oben - Unten
Polizeiruf 110 - Kiwi und Ratte (TV film)
1993 Stille Wasser (TV film)
1991 Der Verdacht
Mocca für den Tiger (TV film)
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
1987 Ganz in Familie (TV film)
1984 Der zerbrochene Krug (TV film)
1978 Auf Station 23 (TV film)
Lapislazuli oder Zaubereien im Dichterbaum (TV film)
1977 Trampen nach Norden
1976 Utrpení mladého Werthera
1973 Das Honigfaß (divadelní záznam)

TV seriály

2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Typisch Sophie (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Motzki (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace