foto

Alexandra Dane

  • nar. 1946
    Bethlehem, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Le Petomane
1977 Žvahlav
1975 Carry On Behind
Melting Pot, The
Ups and Downs of a Handyman, The
1973 Oživlé zlo
1970 Carry On Loving
1969 Byl jednou jeden doktor
1968 Carry On... Up the Khyber
Corruption
1967 Carry on Doctor
1963 That Kind of Girl

TV seriály

1984 The Tripods (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
1974 Not on Your Nellie (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1966 Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Best of Friends (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Dokumentární

1998 What's a Carry On? (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky