foto

Derek Sydney

  • nar. 11.1.1920
    Whitechapel, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.6.2000 (80 let)
    San Marcos, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Vendetta for the Saint
1968 Carry On... Up the Khyber
1965 Reluctant Bandit (TV film)
1964 Carry On Spying
1961 Crosstrap
1960 Make Mine Mink
Sands of the Desert
Taste of Money, A
1957 Mail Van Murder, The
Man from Tangier
Seven Waves Away
1956 Reach for the Sky
The Black Tent
1955 A Kid for Two Farthings
Constant Husband, The
Man of the Moment
Night Plane to Amsterdam
Passport to Treason
Pánové se žení s brunetkami
Quentin Durward
Woman for Joe, The
1954 Malaga
1953 Mr. Beamish Goes South
1952 Hot Ice
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
1949 Macbeth (TV film)
Man's House, A (TV film)

TV seriály

1970 Timeslip (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Saki (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Frontier Drums (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1956 The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Gravelhanger (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace