foto

Adam Busch

  • nar. 6.7.1978 (40 let)
    East Meadow, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Labyrint podle Davea
Rebel in the Rye
2016 After Adderall
Internet Famous
Urge
2014 Happy Baby
2011 The Dungeon Master
2009 All American Orgy
Are You Scared 2
2008 Švindl na druhou
2006 Dirty Work
Hledáme Ydol
2001 Lincolnská střední
Magic Rock
1994 Leon

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
The Killers (S01E10)
Rage in Heaven (S01E09)
Clash by Night (S01E08)
další epizody (6)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trade Secrets (E07)
Colony (TV seriál)
Somewhere Out There (S02E02)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
In From the Cold (S01E08)
Geronimo (S01E05)
další epizody (4)
Party Girl (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Domov statečných (S14E07)
2015 Empire (TV seriál)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pomsta je sladká (S03E09)
Muži sobě (TV seriál)
Odd Milo Out (S03E10)
Jude Awakening (S03E09)
Suburban Gibbs (S03E08)
další epizody (10)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Weekend at PJ's (S02E10)
Long Distance Tyler (S02E09)
The Gibbs-orcism (S02E08)
další epizody (10)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Super Milo (S01E10)
Inventing Milo (S01E09)
Wake and Bake (S01E08)
další epizody (10)
MyMusic (TV seriál)
2009 Cast Offs (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Komplikace (S02E09)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
První večeře (E03)
Pilot (E01)
2006 Dr. House (TV seriál)
Sex zabíjí (S02E14)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
Waking the Dead (E09)
Swimming with Boyd (E08)
další epizody (7)
2003 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pohádkář (S07E16)
Zabiják ve mně (S07E13)
2002 Porota (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nikdy mě neopouštěj (S07E09)
Rozhovory se záhrobím (S07E07)
Lekce (S07E01)
další epizody (9)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sjetá (S06E08)
Seriálový život (S06E04)
Zaplavená (S06E03)
další epizody (5)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Expert (S08E12)
1996 Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)

Dokumentární

2004 'Buffy': Season 6 Overview
2003 'Buffy': Season 5 Overview

TV pořady

2013 Král šprtů (TV pořad)
2012 Larry King Now (TV pořad)
1997 Figure It Out (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Drones

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace