foto

José María Carretero

  • nar. 1890
    Španělsko
  • zem. 1951
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1965 Mujer sin precio, Una - kniha
1959 Venenosa, La - kniha
1951 Mi marido - kniha
1950 La vírgen desnuda - kniha
1949 La venenosa - kniha
1948 La bien pagada - kniha
Sin ventura, La - kniha
1941 Un marido barato - kniha
1935 La bien pagada - kniha
1928 La venenosa - kniha
1924 La malchanceuse - kniha
Réponse du destin, La - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky