foto

Matthew Munn

  • nar. 9.8.1975 (45 let)
    Alaska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Lov
2015 Z for Zachariah
2013 Sklizeň
2012 Nature Calls
Nařčení
2009 Jak jsem se ztratil
2006 Low and Behold

TV seriály

2020 Hříšnice (TV seriál)
Part VIII (S03E08)
Part VII (S03E07)
Part VI (S03E06)
2019 Sweetbitter (TV seriál)
Last of the Season (S02E03)
Equifax & Experian (S02E02)
The Pork Special (S02E01)
2018 One Dollar (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Dante Jenkins (E08)
další epizody (10)
Sweetbitter (TV seriál)
It's Mine (S01E06)
Weird Night (S01E05)
Simone's (S01E04)
další epizody (6)
2017 Crashing (TV seriál)
Artie Lange (S01E01)
Happy! (TV seriál)
Svatý Nick (S01E01)
Hříšnice (TV seriál)
Part VIII (S01E08)
Part VII (S01E07)
Part VI (S01E06)
další epizody (6)
Smilf (TV seriál)
A Box of Dunkies and Two Squirts of Maple Syrup (S01E01)
2016 Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Milostné příběhy (S05E09)
Cesta domů (S05E08)
další epizody (10)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Potíže s tátou (S04E09)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
další epizody (10)
2014 Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Hra (S03E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky