foto

Tony Calabretta

  • nar. 2.4.1961 (59 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stonewall
2008 Kat: Válečná zóna
Le Piège américain
2007 Dvojnásobná vražda (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Indian Summer: The Oka Crisis
Žij rychle! (TV film)
2005 A Year in the Death of Jack Richards
Lži a zrada (TV film)
Maurice Richard
2004 Anděl strážný (TV film)
Den poté
Jablko sváru (TV film)
2003 Chasing Holden
Muž, který zabil
Vyhlídka strachu (TV film)
2002 Erotománie (TV film)
Hra o čas
Jackie Gleason (TV film)
Nebe na dosah
Pod ochranou státu
2001 Nebezpečný svědek
Poslední loupež
Poslední šance (TV film)
Srpnový sníh (TV film)
Třetí světová válka (TV film)
2000 Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Rats and Rabbits
Stardom
Two Thousand and None
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
Nájemní vrazi (TV film)
Seznam svědků
Show Patty Dukeové (TV film)
1998 Déroute, La
Lukas
Mušketýři zasahují
Přízraky Dickensova dětství
1997 Krvavý stín

TV seriály

2019 Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Return of the Queen (S01E11)
2018 Faits divers (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 District 31 (TV seriál)
Episode 118 (S02E118)
2016 District 31 (TV seriál)
Episode 83 (S01E83)
Episode 82 (S01E82)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 30 Vies (TV seriál)
2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Drift (S06E10)
2004 Temps dur (TV seriál)
2003 Kdo s koho (TV seriál)
2001 University (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
Omerta II (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
Necros (S01E03)

Dokumentární

2000 The Art of War

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky