foto

Fausto Guerzoni

  • nar. 13.1.1904
    Nonantola, Emilia-Romagna, Itálie
  • zem. 1.6.1967 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Follie d'estate
Mulino del Po, Il (TV film)
1961 Gioventù di notte
1960 Ladro lui, ladra lei
Nesnáze s kariérou
Notte del grande assalto, La
1959 Slepá ulička
Sorprese dell'amore, Le
Černý Orfeus
1958 Anna di Brooklyn
Nipote Sabella, La
Pia de' Tolomei
1957 Corsaro della mezzaluna, Il
La nonna Sabella
1955 Chléb, láska a .....
1954 Assi alla ribalta
Chléb, láska a žárlivost
Cronaca di un delitto
Terra straniera
1953 Anni facili
Chléb, láska a fantasie
Il paese dei campanelli
1952 Dobrý den, slone!
Řím v 11 hodin
1951 Incantesimo tragico
Lupo della frontiera, Il
Mamma mia, che impressione!
Vendetta di Aquila Nera, La
1950 È più facile che un cammello...
1949 Altura
Monastero di Santa Chiara
1948 Zloději kol
1946 Grande aurora, La
Sconosciuto di San Marino, Lo
1945 Abito nero da sposa, L'
1943 Assi della risata, Gli
Casa senza tempo, La
Corto circuito
Incontri di notte
1942 Angelo del crepuscolo
Gioco pericoloso
Malý garibaldovec v klášteře
Vertigine
1941 Cavaliere senza nome, Il
Compagnia della teppa, La
Idillio a Budapest
Il re si diverte
Notte di fortuna
Re d'Inghilterra non paga, Il
Un marito per il mese di aprile
1940 Canzone rubata, La
Don Pasquale
Ebbrezza del cielo, L'
Troppo tardi t'ho conosciuta
1939 Belle o brutte si sposan tutte
Bionda sotto chiave
Cose dell'altro mondo
Ladro, Il
Mille lire al mese
Retroscena
1938 Crispino e la comare
Diamanti
Sotto la croce del sud
Stella del mare
Tutta la vita in una notte
Černý korzár
1937 Bertoldo, Bertoldino e Cacasenno
Il fu Mattia Pascal
1936 Baletky
Cavalleria
1935 Darò un milione

TV seriály

1965 Il giocatore (TV seriál)
1964 Miserabili, I (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace