foto

Alessandro Tedeschi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lo spietato
2017 Finding Camille
1979 Dr. Jekyll a milá dáma
1978 Uzavřený kruh (TV film)
1977 Gatto, Il
Svastica nel ventre, La
1976 Cuore di cane
Spogliamoci così senza pudor
1975 Città gioca d'azzardo, La
Due sul pianerottolo
Frankenstein all'italiana
1974 Anno uno
Il saprofita
1973 Ragazza di Via Condotti , La
1972 Girolimoni, il mostro di Roma
Incensurato, provata disonestà, carriera assicurata, cercasi
Milán, kalibr 9
Sedm krvavých orchidejí
1971 La notte dei dannati
Trastevere
Un prêtre a marier
1970 Belle d'amore
Létající dort
Podivné vyšetřování
Splendori e miserie di Madame Royale
1969 Così dolce... così perversa
Femmine insaziabili
Ruba al prossimo tuo
1968 Fermate il mondo... voglio scendere
Morte ha fatto l'uovo, La
1967 ...4 ...3 ...2 ...1 ...morte
Come rubammo la bomba atomica
Flashman
Il lungo, il corto, il gatto
Il raggio infernale
Jeux d'adultes
Magnifico Texano, Il
Operazione San Pietro
1966 Cifrato speciale
Come svaligiammo la banca d'Italia
Hon na lišku
Kriminal
Vostro super agente Flit, Il
1965 Amore all'italiana
Due mafiosi contro Goldginger
Il segreto del vestito rosso
Io uccido, tu uccidi
Válka po italsku
1964 002 agenti segretissimi
The Last Man on Earth
1963 I tre volti della paura
1962 Tre nemici, I
1961 Federale, Il
1959 Generál della Rovere
Vento di primavera
1958 Totò v Paříži
1957 La zia d'America va a sciare
Orizzonte infuocato
1955 Jsme muži nebo desátníci?
Ladra, La
1954 Americano a Roma, Un
L'Arte di arrangiarsi
1953 Febbre di vivere
Napoletani a Milano
1952 Carica eroica
Řím v 11 hodin
1951 Anna
1949 Adamo ed Eva
Totò le Moko
1948 Città dolente, La
1947 Natale al campo 119
1946 Il Bandito

TV seriály

2019 Non mentire (TV seriál)

Dokumentární

1969 Sasso in bocca, Il

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace