foto

Paul Ireland

  • nar. 1970
    Ardrossan, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The King's Daughter
2016 The Young Messiah
2014 Jack Irish: Dead Point (TV film)
Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
2013 Blinder
The Turning
2012 Devil's Dust (TV film)
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2011 Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2007 Wedding Belles (TV film)
2005 Detektiv Monroe (TV film)
Taggart: Chuť peněz (TV film)
2001 Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)
1998 B. Monkey

TV seriály

2017 Sunshine (TV seriál)
2014 Nejhorší rok mého života (TV seriál)
2013 Better Man (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
The Velvet Curtain (S01E05)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Cooks a Goose (S06E08)
2011 Facka (TV seriál)
Anouk (E02)
Outland (TV seriál)
2009 Whatever Happened to That Guy? (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 18 (S02E18)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 9 (S02E09)
další epizody (5)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
2008 Children, The (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Láska až za hrob (S09E02)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Liverpool 1 (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
1997 Inspektor Taggart (TV seriál)
Matrjoška (S13E03)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure
2015 Pawno

Producentská filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure
2015 Pawno

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Measure for Measure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky