foto

Daniel J. Goor

  • nar. 28.4.1975 (45 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 Legally Blonde 3

TV seriály

2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Lights Out (S07E13)
2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Tattler (S06E03)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Vyjednávání (S05E13)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
HalloVeen (S05E04)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Coral Palms: 1. část (S04E01)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Kapitán Peralta (S02E18)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Operace: Uražená pýcha (S01E15)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
How a Bill Becomes a Law (S05E03)
Campaign Shake-Up (S04E17)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
I'm Leslie Knope (S04E01)
Li'l Sebastian (S03E16)
další epizody (4)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
Leslie's House (S02E14)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Hunting Trip (S02E10)
The Reporter (S01E03)

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1999 Greatest Millennium, The (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Threat Level Midnight: The Movie (TV film)

TV seriály

2011 Kancl (TV seriál)
Threat Level Midnight (S07E16)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Brooklyn 99 (TV seriál)
Epizoda 10 (S08E10)
Epizoda 9 (S08E09)
Epizoda 8 (S08E08)
další epizody (10)
2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Lights Out (S07E13)
Ransom (S07E12)
Valloweaster (S07E11)
další epizody (13)
2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Suicide Squad (S06E18)
Sicko (S06E17)
Cinco de Mayo (S06E16)
další epizody (18)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Úkryt (S05E12)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Greg a Larry (S03E23)
Federálové (S03E22)
Nejvyšší ostraha (S03E21)
další epizody (13)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jipí kajak (S03E10)
Švédové (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Špehování (S02E11)
Pontiacový bandita se vrací (S02E10)
Výlet (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Vánoce (S01E11)
Díkuvzdání (S01E10)
Salova pizza (S01E09)
další epizody (11)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (11)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Tom's Divorce (S02E11)
Hunting Trip (S02E10)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Lights Out (S07E13)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
Zločin a trest (S04E22)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Greg a Larry (S03E23)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)
Campaign Shake-Up (S04E17)

Host

TV pořady

2014 Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 The Writers' Room (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky