foto

Geoffrey Hutchings

  • nar. 8.6.1939
    Dorchester, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.7.2010 (71 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Poznáš muže svých snů
2009 Narodil se Kristus Pán!
She, a Chinese
2008 Barva kouzel (TV film)
2007 Maxwell (TV film)
2006 Otec prasátek (TV film)
Pán zlodějů
2005 Hra s nevěrou
2003 Nestoudník
Za všechno může láska
2002 Bezpečný dům (TV film)
2001 Aféra s náhrdelníkem
Do toho
2000 Cor Blimey! (TV film)
Zeměpisná délka (TV film)
1999 Bench, The (TV film)
Páté přes deváté
1998 Dobrou noc, pane Tom (TV film)
1996 Witness Against Hitler (TV film)
1993 Srdce temnoty (TV film)
1991 Pirát Prince (TV film)
1990 Bílý lovec, černé srdce
Traitors (TV film)
1989 Jindřich V.
1988 On the Black Hill
1987 Měli jste být se mnou
1986 Profesore, jdete pozdě!
1984 Ohnivé oči
1982 Made in Britain (TV film)
1974 Antonius a Kleopatra (TV film)

TV seriály

2010 Grandma's House (TV seriál)
2009 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Osudná třináctá jamka (S12E01)
2008 Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2006 Život v buši (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Den orla (S01E04)
2000 Doctors (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
Mortimer's Law (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt darebáka (S01E03)
1996 Accused (TV seriál)
Our Friends in the North (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Míra omylu (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
Venkovská praxe (TV seriál)
Year in Provence, A (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Gravy Train, The (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Hot Metal (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
Vdovy (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
The Squirrels (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)

Dokumentární

1998 The Best of British (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky