foto

Arnaldo Malfatti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Así es la vida
1958 El gran premio - divadelní hra
1953 La mejor del colegio - divadelní hra
1950 Azahares para tu boda - divadelní hra
Esposa último modelo - divadelní hra
1948 Al marido hay que seguirlo
1946 Cinco besos
1944 Caminito alegre - divadelní hra
Los hijos de Don Venancio - divadelní hra
1943 Carmen
1942 Así te quiero
1941 Gallina clueca, La - divadelní hra
1940 Miente y serás feliz - divadelní hra
1939 Así es la vida - divadelní hra
1933 Los tres Berretines

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky