foto

Dirk Blocker

  • nar. 31.7.1957 (61 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krůček ke štěstí (TV film)
2005 McBride: Žena tří mužů (TV film)
1999 Kdo seje vítr (TV film)
1997 Město šílenců
1996 Větší než život
1995 Bonanza: Vystaveni útoku (TV film)
Night of the Scarecrow
1993 Bonanza: Návrat (TV film)
Prostřihy
1992 Equinox - den zúčtování
1991 One Special Victory (TV film)
1990 Hledá se láska
1989 Cutting Class
Růžový Cadillac
1988 Born to Race
1987 Desperado (TV film)
Láska nebeská
Vládce temnot
1985 Grázl
1984 Starman
1982 Hranice
Poltergeist
Two of a Kind (TV film)
1980 Půlnoční dobrodružství
Vyzvednutí Titaniku
1976 Bridger (TV film)

TV seriály

2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
Game Night (S05E10)
99 (S05E09)
Return to Skyfire (S05E08)
další epizody (22)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (23)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Yippie Kayak (S03E10)
The Swedes (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Stakeout (S02E11)
The Pontiac Bandit Returns (S02E10)
The Road Trip (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Christmas (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
Sal's Pizza (S01E09)
další epizody (11)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozkoš je mým řemeslem (S04E16)
2005 Tam někde (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Abby Road (S06E12)
1999 Akta X (TV seriál)
Dešťový král (S06E08)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Jesse Hawkes (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Pokrevní bratři (S04E02)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Year in the Life, A (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Ryan's Four (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
Krize identity (S10E03)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)

Dokumentární

1988 Paul Reiser Out on a Whim (TV film)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
1992 Vicki! (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #3 (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace