foto

Dirk Blocker

  • nar. 31.7.1957 (62 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Krůček ke štěstí (TV film)
2005 McBride: Žena tří mužů (TV film)
1999 Kdo seje vítr (TV film)
1997 Město šílenců
1996 Větší než život
1995 Bonanza: Vystaveni útoku (TV film)
Night of the Scarecrow
1993 Bonanza: Návrat (TV film)
Prostřihy
1992 Equinox - den zúčtování
1991 One Special Victory (TV film)
1990 Hledá se láska
1989 Cutting Class
Růžový Cadillac
1988 Born to Race
1987 Desperado (TV film)
Láska nebeská
Vládce temnot
1985 Grázl
1984 Starman
1982 Hranice
Poltergeist
Two of a Kind (TV film)
1980 Půlnoční dobrodružství
Vyzvednutí Titaniku
1976 Bridger (TV film)

TV seriály

2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Lights Out (S07E13)
Ransom (S07E12)
Valloweaster (S07E11)
další epizody (13)
2019 Brooklyn 99 (TV seriál)
Cinco de Mayo (S06E16)
Return of the King (S06E15)
Ticking Clocks (S06E14)
další epizody (15)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jake a Amy (S05E22)
Bílá velryba (S05E21)
Na cestě (S05E20)
další epizody (11)
2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
Laskavost (S05E11)
Jde se pařit (S05E10)
99 (S05E09)
další epizody (23)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
The Overmining (S04E09)
Skyfire Cycle (S04E08)
další epizody (23)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Jipí kajak (S03E10)
Švédové (S03E09)
Ava (S03E08)
další epizody (22)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Špehování (S02E11)
Pontiacový bandita se vrací (S02E10)
Výlet (S02E09)
další epizody (22)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Vánoce (S01E11)
Díkuvzdání (S01E10)
Salova pizza (S01E09)
další epizody (11)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozkoš je mým řemeslem (S04E16)
2005 Tam někde (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Abby Road (S06E12)
1999 Advokáti (TV seriál)
A Day in the Life (S03E12)
Akta X (TV seriál)
Dešťový král (S06E08)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Uzávěrka (S08E11)
Přátelé, milenci a děti (S08E09)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Jesse Hawkes (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Pokrevní bratři (S04E02)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Ryan's Four (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
Krize identity (S10E03)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)

Dokumentární

1988 Paul Reiser Out on a Whim (TV film)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
1992 Vicki! (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #3 (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky