foto

Stefan Gossler

  • nar. 1956
    Siegen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Derrick - Die Pflicht ruft!
1996 Doppelter Einsatz - Rallye mit Hindernissen (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
1994 Dreimal die Woche... (TV film)
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
1990 Fremde Leben (studentský film)
Willi - Ein Aussteiger steigt ein (TV film)
1988 Noemova archa v nebezpečí
1986 Was zu beweisen war (TV film)
1984 Tatort - Freiwild (TV film)
1982 Wasser für die Blumen (TV film)
1981 Náruživci

TV seriály

2011 Mia a já (TV seriál)
2009 Cosmic Quantum Ray (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Sonntags geöffnet (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky