foto

Myriam Stark

  • nar. 14.9.1962 (58 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Herecká filmografie

Filmy

1999 Tatort - Kinder der Gewalt (TV film)
1994 Tatort - Laura, mein Engel (TV film)
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
Goldstaub (TV film)
1992 Brocken, Der
1990 Pause für Wanzka (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
1988 Der Vogel (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Der Bremsklotz (TV film)
Gold für den König (TV film)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky