foto

Julija Vasiljeva

  • nar. 18.3.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2009 Jeden a půl pokoje
Nevesta ljuboj cenoj
2008 Indigo

TV seriály

2017 Naživka dlja angela (TV seriál)
2016 Odinočestvo (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Plata za strach (S08E01)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Ostaťsja v živych (S03E18)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Rodnyje ljudi (E69)
Realnyje pacany (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Slučajnyj passažir (S02E05)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Universal-loto (S02E03)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky