foto

Julija Vasiljeva

  • nar. 18.3.1988 (33 let)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tam, gdě jesť sčastě dlja meňa (TV film)
2009 Jeden a půl pokoje
Nevesta ljuboj cenoj
2008 Indigo

TV seriály

2019 Meňa zovut Saša (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
2016 Odinočestvo (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky