foto

Sandra Montiel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 The Climb (TV film)
2008 Man of Your Dreams (TV film)
2007 Pose Down
World According to Barnes, The (TV film)
2005 Dynastie: Rub a líc (TV film)

TV seriály

2019 L.A.'s Finest (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2018 Dobrý doktor (TV seriál)
Empathy (S02E09)
Two-Ply (or Not Two-Ply) (S02E06)
2017 Atypický (TV seriál)
Ztracená masová kulička (S01E07)
Příjemná přírodní vůně (S01E04)
Antarktida (S01E01)
Dobrý doktor (TV seriál)
Intangibles (S01E09)
Burnt Food (S01E01)
Girlboss (TV seriál)
2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Federálové (S03E22)
Paranoia (S03E20)
Čedar (S03E18)
další epizody (6)
2015 Impastor (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Jipí kajak (S03E10)
Ava (S03E08)
V lese (S03E06)
další epizody (13)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Špehování (S02E11)
Pontiacový bandita se vrací (S02E10)
Výlet (S02E09)
další epizody (13)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Díkuvzdání (S01E10)
Salova pizza (S01E09)
Sup (S01E05)
další epizody (5)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Brothas & Sisters (S03E23)
The Ballad of Lon Sarofsky (S03E20)
She Got Game Night (S03E18)
další epizody (6)
2012 Nashville (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
No-Ho-Ho (S03E07)
More Like Stanksgiving (S03E04)
Cazsh Dummy Spillionaires (S03E01)
další epizody (8)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Grinches Be Crazy (S02E09)
Full Court Dress (S02E08)
Secrets and Limos (S02E04)
další epizody (11)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)

Dokumentární

2003 Red Hot Chili Peppers: Greatest Videos (video kompilace)

TV pořady

2008 The City (TV pořad)
2007 Newport Harbor: The Real Orange County (TV pořad)
2006 Hills, The (TV pořad)
2004 Laguna Beach: The Real Orange County (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky