foto

Hans Brückner

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Extraklasse 2+ (TV film)
2019 Ein ganz normaler Tag (TV film)
2018 Adam
Winterlicht - Der Usedom-Krimi (TV film)
2016 Lotta a osudová zkouška
Weiber! Schwestern teilen. Alles.
2015 Heil
Kurzzeithelden
Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
Unsichtbare Jahre (TV film)
2014 Der Tropfen - Ein Roadmovie
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Chatrč v lese
Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Malá bankovní loupež (TV film)
Podfukáři (TV film)
2010 Last Letters from Monte Rosa
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Hilda
Tak štastný jsem ještě nikdy nebyl
2008 Berlin am Meer
2007 Bei Anruf Matt! (studentský film)
Pochod milionů (TV film)
2006 Herzentöter
Sieh zu dass du Land gewinnst
Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
Stille Wasser
Was ich von ihr weiß
2004 Polizeiruf 110 - Dumm wie Brot (TV film)
Poslední bitva padlých hrdinů
Stauffenberg (TV film)
2003 Zuckerbrot
2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
2001 Die Bademeister - Busen, Beton, Bieralarm (TV film)
2000 Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1998 Ohnivý běžec (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Tödliche Verwechslung (TV film)
Easy Day
Jagd nach CM 24 (TV film)
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
1996 Engelchen
1993 Die Männer vom K3 - Das dritte Mädchen (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)
Slip
1992 Die Tigerin
1991 Freispiel
1983 Fariaho
1975 Die Spuren des Helfried Pappelmann (TV film)

TV seriály

2020 Die verlorene Tochter (TV seriál)
2019 Policie Hamburk (TV seriál)
Reichsbürger (S14E07)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Schiffe versenken (S14E18)
Místo činu (TV seriál)
Am Ende geht man nackt (S48E13)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Totentanz (S02E07)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Samá lež (S05E17)
Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2010 Lotta & … (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Atentát (S15E01)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Vatertag (S01E02)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Přízraky minulosti (S11E03)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Eating Pattern (S01E03)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Zappek (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Singvogel (S25E07)
1993 Berlin Break (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky