foto

Victor Fresco

  • nar. 9.1.1958 (61 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Deeply Irresponsible

TV seriály

2019 Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
Wuffenloaf (S03E01)
2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Halibut! (S02E10)
No Family is Perfect (S02E01)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
We Can't Kill People! (S01E02)
So Then a Bat or a Monkey (S01E01)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
2011 Man Up (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Škatule, škatule (S01E09)
Když se šéfové chtějí kamarádit (S01E08)
další epizody (5)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Poslední klapka (S04E01)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Camdenské gangy (S03E03)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Dal jsem se na hazard (S02E09)
Ukradl policejní odznak (S01E22)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl učitelem (S01E05)
Life on a Stick (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Můj chlapec se vrátil (S03E22)
Peníze všechno mění (S03E20)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E06)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Silná slova (S03E02)
Wesayso ví nejlíp (S02E24)
Fran televizní hvězdou (S02E14)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Den ledniček (S02E12)
Pravé poledne (S01E04)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1987 New Monkees (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
Zombody (S03E09)
Forever! (S03E08)
další epizody (10)
2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Halibut! (S02E10)
Suspicious Objects (S02E09)
Easels and War Paint (S02E08)
další epizody (10)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Baka, Bile and Baseball Bats (S01E10)
The Book! (S01E09)
How Much Vomit? (S01E08)
další epizody (10)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
2010 Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Lež má krátké nohy (S02E12)
Kšefty se smrtí (S02E11)
další epizody (9)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Bitva o žárovku (S02E03)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
další epizody (17)
2005 Life on a Stick (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
1987 New Monkees (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace