foto

Anatolij Petriga

  • nar. 23.5.1960 (58 let)
    Netrebivka, Vinnycká oblast, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 V zoně dostupa ljubvi
2014 Ukile Kamšat
2008 Dolní Kaledonie
2005 Ljubi meňa (TV film)
Trebujetsja ňaňa
2003 Staruchi
1991 Běguščaja mišeň

TV seriály

2013 Lestnica v něbesa (TV seriál)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)

Dokumentární

2014 Jankovskij
2004 V temnote

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace