foto

Martin Hancock

  • nar. 1973
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blaze of Gory
6 Days
2016 Brakes
In the Grass
2014 Blíže k Měsíci
Out of Sight
The Guvnors
2013 Ranhojič
2011 Screwed
2008 Odpor
Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Hannibal - Zrození
2006 Rabbit Fever
Tug of War
2005 Dohazovač
Hell to Pay
Království nebeské
The Somme (TV film)
2004 Hon za svobodou
Trauma
2002 Crime and Punishment (TV film)
Nonstop párty
2000 Liam
1998 Women of Coronation Street - a.z.

TV seriály

2015 Cradle to Grave (TV seriál)
Tajemství Enfieldu (TV seriál)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Neverland (S02E04)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Sticks and Rope (S05E02)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Mladý Van Helsing (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
Top Buzzer (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Our Mutual Friend (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2009 Nejtvrdší historický žalář (TV film)
2004 The Best of 'So Graham Norton'

TV pořady

1998 So Graham Norton (TV pořad)
1997 Night Fever (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace