foto

Stan Simmons

  • nar. 1.9.1927
    Wandsworth, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.1.2000 (72 let)
    Swindon, Wiltshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Ragtime
1965 Curse of the Fly
1963 The Kiss of the Vampire
1958 Secret Man, The

TV seriály

1967 The Gamblers (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
Vendetta (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Kidnapped (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1956 The Arthur Haynes Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace