foto

Bruce Beepy

  • nar. 21.10.1921
    Sydney, Austrálie
  • zem. 20.10.2013 (91 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Na Větrné hůrce
1969 Midas Run
1968 Hammerhead
1964 Perný den
1962 Fate Takes a Hand
Lawrence z Arábie
Serena
1961 Matter of WHO, A
Pit of Darkness
1960 Escort for Hire
1959 Smiley Gets a Gun
1957 The Shiralee
1956 Child in the House
1955 A Kid for Two Farthings
1954 Front Page Story
Impulse
Johnny On the Spot
Malaga
Profile
Radio Cab Murder
The Golden Link
The Teckman Mystery
Time Is My Enemy
1953 Intruder, The
Limping Man, The
The Drayton Case
1952 Women of Twilight
1945 Harvest Gold

TV seriály

1970 The Misfit (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1952 Eight to a Bar (TV seriál)
1951 Stranger from Space (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Whirligig (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)
1954 The Queen in Australia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky