foto

Jean Aicard

  • nar. 4.2.1848
    Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie
  • zem. 13.5.1921 (73 let)
    Paris, Centre-Val de Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1946 Gardian, Le - kniha
1941 Diamant noir, Le - kniha
1936 Notre-Dame d'amour - kniha
1935 Gaspard de Besse - kniha
1934 Roi de Camargue - kniha
1933 L'illustre Maurin - kniha
1923 Notre Dame d'amour - kniha
1922 Diamant noir, Le - kniha

TV seriály

1970 Maurin des maures (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1946 Papá Lebonard - divadelní hra
1939 Le père Lebonnard - divadelní hra
1932 Maurin des Maures
1923 Rue du pavé d'amour, La
1922 Le roi de Camargue
1920 Papà Lebonnard - divadelní hra

TV seriály

1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky