foto

Gisella Sofio

  • nar. 19.2.1931 (88 let)
    Milán, Lombardie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Il crimine non va in pensione
2013 Il principe abusivo
2011 Il cuore grande delle ragazze
La peggior settimana della mia vita
Matrimonio a Parigi
2008 No Problem
Torno a vivere da solo
2006 Gorila
Palte do mne
2002 Ragazze di Miss Italia, Le (TV film)
1998 Cucciolo
Incontri proibiti
Nero per casa, Un (TV film)
Simpatici & antipatici
1997 Teo (TV film)
1995 Le Cri de la lavande dans le champ de sauterelles
1993 Caino e Caino
1988 E non se ne vogliono andare! (TV film)
1987 Famiglia Brandacci, La (TV film)
Italiani a Rio
1986 Ferragosto O.K. (TV film)
1980 L'Insegnante al mare con tutta la classe
Obrať se Eugenio
1978 Insegnante viene a casa, L'
1975 La liceale
1970 Ragazza del prete, La
Storia di una donna
1968 La vuole lui... lo vuole lei
1967 Tuttofare, Il (TV film)
1966 Vacanze sulla neve
1965 Latinský milovník
1962 Assassino si chiama Pompeo, L'
Zapomnětlivý z Collegna
1961 Gordon, il pirata nero
1960 A qualcuna piace calvo
Femmine di lusso
L'homme aux cent visages
1959 Destinazione Sanremo
La cento chilometri
Mafiosi, I
Quel tesoro di papà
Spavaldi e innamorati
1958 Ballerina e Buon Dio
Caporale di giornata
Via col para... vento
1957 Rascel-Fifì
1954 Cronaca di un delitto
Una donna prega
1953 Dáma bez kamélií
Sul ponte dei sospiri
Viva la rivista!
1952 Dobrý den, slone!
Er fattaccio
Viva il cinema!
1951 Accidenti alle tasse!!
Padrone del vapore, Il

TV seriály

2010 Fratelli Benvenuti (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
Ricomincio da me (TV seriál)
2000 Nebbia in Val Padana (TV seriál)
1980 Uomo da ridere, Un (TV seriál)
1971 All'ultimo minuto (TV seriál)
1967 Il triangolo rosso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace