foto

George Woodbridge

  • nar. 16.2.1907
    Exeter, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.3.1973 (66 let)
    Barnet, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Londýnské spiknutí - a.z.
1973 Diamonds on Wheels
1972 Osudová hlídka
1971 Bachelor of Arts
Up Pompeii
1970 All the Way Up
Take a Girl Like You
1969 Where's Jack?
1966 Dracula: Prince of Darkness
The Reptile
1965 Secret of My Success, The
1963 Carry On Jack
Heavens Above!
Nurse on Wheels
1962 Jen dva mohou hrát
Piper's Tune, The
1960 Na každého jednou dojde
1959 Breakout
Jack the Ripper
Mumie
Siege of Pinchgut, The
1958 A Tale of Two Cities
Dracula
Frankensteinova pomsta
Moonraker, The
The Son of Robin Hood
1957 Busman's Honeymoon (TV film)
Král v New Yorku
The Good Companions
1956 Day of Grace, A
Eyewitness
High Flight
Now and Forever
Tři muži ve člunu
1955 An Alligator Named Daisy
Constant Husband, The
Passage Home
Richard III.
Richard of Bordeaux (TV film)
Yank in Ermine, A
1954 An Inspector Calls
Companions in Crime
Conflict of Wings
Isn't Life Wonderful!
Mad About Men
1953 Příběh Gilberta a Sullivana
Stryker of the Yard
1951 Cloudburst
Murder in the Cathedral
1950 Double Confession
Ostrov pokladů
Černá růže
1949 Children of Chance
The Queen of Spades
1948 Blanche Fury
Escape
Men of Darkness (TV film)
My Brother Jonathan
Padlý idol
Silent Dust
Červené střevíčky
1947 Temptation Harbour
Vražedné pochybnosti
Zelený jed
1946 Vyzvědači
1945 A Diary for Timothy
1943 Escape to Danger
Život a smrt plukovníka Blimpa
1942 The Big Blockade
Černá ovce
1941 Věž hrůzy
1939 Marco Millions (TV film)
1938 On the High Road (TV film)
White Chateau, The (TV film)

TV seriály

1972 Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 Jude the Obscure (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Dead End Creek (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Airbase (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
1957 Silver Sword, The (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
The Royalty (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1951 Treasure Island (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)
1940 Mein Kampf - My Crimes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace