foto

Alexandra Borbély

  • nar. 4.9.1986 (30 let)
    Nitra, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O těle a duši
2015 Az éjszakám a nappalod
2014 A rajzoló (TV film)
Berosált a rezesbanda
Swing
2013 Coming Out

TV seriály

2012 Munkaügyek (TV seriál)
2011 Hacktion (TV seriál)
2009 Átok (TV seriál)
Hajónapló (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace