foto

Alexandra Borbély

  • nar. 4.9.1986 (31 let)
    Veľký Cetín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Minden vonal
O těle a duši
2015 Az éjszakám a nappalod
2014 A rajzoló (TV film)
Berosált a rezesbanda
Exeat
Swing
2013 Coming Out

TV seriály

2014 Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (12)
2013 Hacktion (TV seriál)
A nyughatatlan (S05E12)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
Az utolsó fuvar (S05E10)
další epizody (10)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Átok (TV seriál)
Merülés (S02E08)
2011 Átok (TV seriál)
Bódulat (S02E02)
A titok (S02E01)
2009 Hajónapló (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace