foto

Franco Fantasia

  • nar. 5.3.1924
    Rhodes, Itálie
  • zem. 10.11.2002 (78 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dobrý papež (TV film)
2000 L'ombra del gigante
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Incontri proibiti
Nicholasův dárek (TV film)
Something to Believe In
1996 3
1991 Buck z konce světa
Hon na zlatého škorpiona
Questione privata, Una (TV film)
Terč policajt
1990 Krokodýl zabiják 2
1986 Paco - stroj smrti
Vyšetřování
1985 Cinque del Condor, I
Liberté, égalité, choucroute
1981 Lion of the Desert
1980 Sežrána zaživa
Šťastné narozeniny, Harry
1979 Z pekla k vítězství
Zombi 2
1978 Inquilina del piano di sopra, L'
Kanibalové 2
1977 California
Cesta rajské smrti
Sandokan se vrací (TV film)
Železný šéf
1976 Gli esecutori
Paura in città
Černý korzár
1974 Karambol
1973 Figlio di Zorro, Il
Heroin v ženském táboře
L'onorata famiglia
Milano rovente
Sindibád a kalif z Bagdádu
Vita lunga un giorno, Una
1972 Amico, stammi lontano almeno un palmo
Grande avventura di Scaramouche, La
I leoni di Pietroburgo
Il coltello di ghiaccio
Il grande duello
Justine de Sade
La Calandria
Mansión de la niebla, La
Sedm krvavých orchidejí
1971 La violenza: Quinto potere
Návrat Sabaty
Sbohem, Sabato
Un omicidio perfetto a termine di legge
Žhavé noci Dona Giovanniho
1970 Angeli senza paradiso
C'è Sartana... vendi la pistola e comprati la bara
Waterloo
1969 Ti, kteří jdou k čertu
Zorro alla corte d'Inghilterra
1968 Gangsters per un massacro
Il marchio di Kriminal
Ira di Dio, L'
Lungo giorno del massacro, Il
Nipoti di Zorro, I
Odia il prossimo tuo
Persecución hasta Valencia
Sangue chiama sangue
Vivo per la tua morte
1967 Anónima de asesinos
Attentato ai tre grandi
Dobrodruh
Handvoll Helden, Eine
La cintura di castità
Mister X
1966 1000 dollari sul nero
El Greco
Kriminal
Magnifica sfida, La
Nemilosrdný zabiják
Ráfaga de plomo, Una
Sette dollari sul rosso
Tabú
1965 Buffalo Bill: Hrdina divokého západu
Geheimnis der drei Dschunken, Das
Ich kauf' mir lieber einen Tirolerhut
Jeden stříbrný dolar
L'incendio di Roma
1964 Ercole contro i figli del sole
Figlio di Cleopatra, Il
Sandokan contro il leopardo di Sarawak
Římský kolos
1963 D'Artagnan a tři mušketýři
Duca nero, Il
Héraklés a Samson
Kat z Benátek
Las tres espadas del Zorro
Leone di San Marco, Il
1962 Il colpo segreto di d'Artagnan
Il tiranno di Siracusa
Konstantin Veliký
Zorro alla corte di Spagna
1961 Cid
Conquistatore di Corinto, Il
Drakut il vendicatore
Gordon, il pirata nero
Vendetta di Ursus, La
1960 Anděl chodil v červeném
Královna pirátů
Les Cosaques
Rivolta dei mercenari, La
Space Men
1959 Arciere nero, L'
Ben Hur
Bitva o Marathon
Cavalieri del diavolo, I
Due selvaggi a corte
Il Figlio del corsaro rosso
Il cavaliere senza terra
Králové Francie
La Vengeance du Sarrasin
1958 Capitan Fracassa (TV film)
Il cavaliere del castello maledetto
La spada e la croce
1957 Cocco di mamma, Il
1956 Tatínek
1955 Il Segno di Venere
Mantello rosso, Il
Motivo in maschera
1954 Due orfanelle, Le
Egypťan Sinuhet
Škoda, žes taková potvora
1951 Quo Vadis

TV seriály

1996 Nostromo (TV seriál)
1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1984 I ragazzi di celluloide 2 (TV seriál)
1982 Marco Polo (TV seriál)
1976 Sandokan (TV seriál)
1955 Captain Gallant of the Foreign Legion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky