foto

James Ellis

  • nar. 15.3.1931
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • zem. 8.3.2014 (82 let)
    Lincoln, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Romans 12:20
2003 Conspiracy of Silence
2000 Best
1999 Dragonworld: The Legend Continues (TV film)
1998 Vzkříšení
1996 Spellbreaker: Secret of the Leprechauns
1995 Leapin' Leprechauns
The Near Room
1994 Priest
1992 Nechci už zpátky (TV film)
1988 Troubles (TV film)
1985 Big Deal
No Surrender
1984 Hidden Curriculum, The (TV film)
1983 Ill Fares the Land
1980 High Rise Donkey
1966 Where the Bullets Fly

TV seriály

2012 Eternal Law (TV seriál)
2000 Down to Earth (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Playing the Field (TV seriál)
1997 Noemova archa (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 Oliver's Travels (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 Kelly (TV seriál)
So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
1990 Nightingales (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1987 Marksman, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Tripper's Day (TV seriál)
1983 Gathering Seed, The (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
The Sunday Gang (TV seriál)
1972 Full House (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1957 Escape (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Dokumentární

1999 After They Were Famous (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace