foto

Francisco Reyes

  • nar. 6.7.1954 (66 let)
    Santiago, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Království
Sr. Larraín
2017 El fracaso
Fantastická žena
La telenovela errante
2016 Neruda
2015 Klub
2008 Secretos
2004 Días de campo
Machuca
2003 Nominado, El
Sub terra
2001 Pampa ilusión
1999 Nepřítel mého nepřítele
1997 Docteur Chance
1988 Radfahrer von San Cristóbal, Der

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Mentira (E07)
Fifageit (E06)
En el palo (E04)
další epizody (6)
Justo antes de Cristo (TV seriál)
Esperanzas II (S02E05)
Esperanzas I (S02E04)
2019 Paquita Salas (TV seriál)
Cadillac Solitario (S03E01)
2018 Casa de Angelis (TV seriál)
2015 Matriarcas (TV seriál)
2012 Diario secreto de una profesional (TV seriál)
2011 Laberinto de Alicia, El (TV seriál)
Uprchlíci (TV seriál)
2009 Conde Vrolok (TV seriál)
Dónde está Elisa? (TV seriál)
2008 Viuda alegre (TV seriál)
2007 Corazón de María (TV seriál)
2006 Cómplices (TV seriál)
Floribella (TV seriál)
2005 Capo, Los (TV seriál)
Pincheira, Los (TV seriál)
2003 Puertas adentro (TV seriál)
2002 Vida es una lotería, La (TV seriál)
2000 Romané (TV seriál)
1999 Fiera, La (TV seriál)
1998 Iorana (TV seriál)
1996 Sucupira (TV seriál)
1994 Rompecorazon (TV seriál)
1989 A TV Dante (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky