foto

Luis Gnecco

  • nar. 12.12.1962 (57 let)
    Santiago, Chile

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nikdo neví, že tu jsem
2019 Dva papežové
L'uomo del labirinto
La Misma Sangre
2018 Andílek
2017 Fantastická žena
2016 Neruda
2015 El bosque de Karadima
La prima luce
Vůbec nic se nestalo
2014 Aurora
Bad Blood
2012 Mladá a divoká
No
2009 Tanečnice a zloděj
2008 Chilská vesmírná odysea
2007 Casa de Remolienda
Převrat
2005 Alberto: ¿Quién sabe cuánto cuesta hacer un ojal?
Padre nuestro
Paréntesis
2003 Sex z lásky
1993 Johnny cien pesos

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Todo pasa (E08)
Mentira (E07)
Fifageit (E06)
další epizody (8)
2019 Los Espookys (TV seriál)
El sueno falso (S01E06)
El laboratorio alienigena (S01E05)
El espejo maldito (S01E04)
další epizody (6)
2018 Aquí en la Tierra (TV seriál)
2017 Non uccidere (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2015 Narcos (TV seriál)
Descenso (S01E01)
2014 Chipe Libre (TV seriál)
2011 Historias de la primera vez (TV seriál)
Uprchlíci (TV seriál)
2009 Corazón Rebelde (TV seriál)
2007 Lola (TV seriál)
2005 Galindo, Los (TV seriál)
2004 Destinos cruzados (TV seriál)
Loco por ti (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2003 Cuentos de mujeres (TV seriál)
2002 Vida es una lotería, La (TV seriál)
2000 Santoladrón (TV seriál)
1994 Rompecorazon (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky