foto

Terence Edmond

  • nar. 22.11.1939
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.3.2009 (69 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Eskimo Nell
1974 The Sex Thief
1969 This Happy Breed (TV film)
1964 Murder Ahoy
1963 The Mind Benders
1960 Liga gentlemanů

TV seriály

1994 Earthfasts (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1986 Dear John (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1972 My Wife Next Door (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
That's Me Over There (E12)
Trial (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Your World (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

1999 After They Were Famous (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1956 Frankie Howerd (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky