foto

Celia Ireland

  • nar. 16.5.1966 (53 let)
    Newcastle, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Goddess
2012 Being Venice
2008 Cactus
2007 Krokodýl: Návrat do krvavé laguny
2006 V tom domě straší!
2002 Australian Rules
2000 After the Rain
Angst
Moje matka Frank
1999 Oops!
1997 Lizzie je poklad
1996 Fu sheng
Idiot Box
1995 Dad and Dave: On Our Selection
1994 Dallas Doll

TV seriály

2019 Black Bitch (TV seriál)
Five Bedrooms (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Blood Wedding (S07E01)
2018 Wentworth (TV seriál)
Lovers and Fighters (S06E08)
The Edge (S06E07)
Angel of Wentworth (S06E06)
další epizody (8)
2017 Wentworth (TV seriál)
Hell Bent (S05E12)
Coup De Grace (S05E11)
Mere Anarchy (S05E10)
další epizody (12)
2016 Wentworth (TV seriál)
Seeing Red (S04E12)
Eleventh Hour (S04E11)
Smitten (S04E10)
další epizody (12)
2015 Wentworth (TV seriál)
Blood and Fire (S03E12)
The Living and the Dead (S03E11)
A Higher Court (S03E10)
další epizody (12)
2014 Wentworth (TV seriál)
Fear Her (S02E12)
Into the Night (S02E11)
Jail Birds (S02E10)
další epizody (12)
2013 Wentworth (TV seriál)
Checkmate (S01E10)
To the Moon (S01E09)
Mind Games (S01E08)
další epizody (10)
2012 Redfern Now (TV seriál)
2011 Laid (TV seriál)
2010 Příšerky a já (TV seriál)
Rake (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2005 Supernova (TV seriál)
2002 Don't Blame the Koalas (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Boj o vodu (S02E04)
1999 Dog's Head Bay (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Petals (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1993 Comedy Sale, The (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky