foto

Dervis Ward

  • nar. 5.12.1923
    Dowlais, Wales, Velká Británie
  • zem. 27.3.1996 (72 let)
    Ascot, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Princ a chuďas
1976 Brensham People (TV film)
1974 Commuter Husbands
Mrtvý favorit
1972 Mutiny on the Buses
1971 Dad's Army
1968 Její pomsta
1967 Něžné pohlaví
Panu učiteli s láskou
The Violent Enemy
1961 Gorgo
1960 Danger Tomorrow
The World of Suzie Wong
1959 Ben Hur
1958 Gideon's Day
1957 A Woman of Property (TV film)
Nemilosrdný čas
The Long Haul
1955 Murder Anonymous
Timeslip
1949 Private Angelo

TV seriály

1972 The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Looking About (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 Adventures of a Jungle Boy (TV seriál)
African Patrol (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace