foto

John Grieve

  • nar. 14.6.1924
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 21.1.2003 (78 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Oko jehly
1978 The Thirty-Nine Steps
1961 No Thoroughfare (TV film)
1959 The 39 Steps

TV seriály

1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
Plešoun (TV seriál)
1994 The High Life (TV seriál)
1992 Inspektor Taggart (TV seriál)
Zabiják (S08E01)
1991 Uncle Jack and the Loch Noch Monster (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Dead Ernest (TV seriál)
King's Royal (TV seriál)
1980 Square Mile of Murder (TV seriál)
1978 The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 The Mackinnons (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 Doctor at Sea (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 New Scotland Yard (TV seriál)
1971 Sunset Song (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Stanley Baxter Show, The (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Seven Faces of Jim, The (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace