foto

Geoffrey Whitehead

  • nar. 1.10.1939 (79 let)
    Sheffield, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Love/Loss
2008 Boj o moc (TV film)
Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
2002 Jeffrey Archer: The Truth (TV film)
1997 Fixlování
1996 Kateřina Veliká (TV film)
1995 Není větší lásky (TV film) - a.z.
1991 Červená liška (TV film)
1989 Djavolji raj
1986 Čtvrté patro (TV film)
1983 Rocking Horse Winner, The
1982 Inside the Third Reich (TV film)
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1975 Last of the Best Men, The (TV film)
1973 And Now the Screaming Starts!
1971 Únos
1966 Vánoční překvapení

TV seriály

2019 Not Going Out (TV seriál)
Parachute (S10E01)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2011 The Royal Bodyguard (TV seriál)
2009 Reggie Perrin (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šestý smysl (S08E05)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2000 Chambers (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Time Gentlemen Please (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 How to Be a Little Sod (TV seriál)
Johnny a duchové (TV seriál)
Look at the State We're In! (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
Gone to the Dogs (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
KYTV (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
Colin's Sandwich (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Kit Curran (TV seriál)
Petr Veliký (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Pinkerton's Progress (TV seriál)
Poradce (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Cover (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1973 Jane Eyre (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Trapped (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Teletale (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Bulldog Breed (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace