foto

Jin-hee Ji

  • nar. 24.6.1971 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chi dao
Mianhae saranghae gomawo
2014 Yeonaeeui baldong : sanghae yeoja, busan namja
2012 Leobeu pikseon
2010 Jipnaon namjadeul
Pyeonghaengiron
2009 Nakwon - paradaiseu
2007 Soo
2006 Chun tian hua hua tong xue hui
Oraedoen jeongwon
Yeogyosuui eunmilhan maeryeok
2005 Ru guo - Ai
2003 Yeoseot gaeui siseon
2002 Eichi

TV seriály

2019 Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
Poslední volba (E16)
Past (E15)
Výsledek (E14)
další epizody (16)
2018 Miseuti (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Beulreodeu (TV seriál)
Seolryeonhwa (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2013 Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Yeonaejojakdan : shirano (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Daepoongsoo (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2009 Kyeolheun mothaneun namja (TV seriál)
Telecinema (TV seriál)
2008 Seupoteulaiteu (TV seriál)
2005 Bomnal (TV seriál)
2004 Paranmanjang miseu kim 10 eok mandeulgi (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Robeu reteo (TV seriál)
2001 Ne jamae iyagi (TV seriál)
2000 줄리엣의 남자 (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Geogiga eodindae?? (TV pořad)
2016 Hankkijupsyo (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)