foto

Ida Linnertorp

  • nar. 2.9.1984 (33 let)
    Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Faust 2.0
2008 V moci davu
2007 Irene Huss - Dračí tetování (TV film)

TV seriály

2009 Riverside (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace