foto

Jeong-won Choi

  • nar. 1.5.1981 (38 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hanasikdang
2013 Jongeun chingoodeul
2011 Peopekteu geim
2008 Daehani, Min-guk ssi
2007 Ijanggwa goonsoo
Mai padeo
2002 Mongjunggi

TV seriály

2017 Bogeumam (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
2015 Manyeoeui seong (TV seriál)
Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
2013 Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
2011 Beulein (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
2006 Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Deollineun gaseum (TV seriál)
2004 12 wolui yeoldaeya (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
Olin (TV seriál)
Yeon in (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
(TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
2015 용감한 가족 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky