foto

Leticia López Margalli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina - původní scénář
2015 Las Aparicio
2013 Bez návodu

TV seriály

2008 Věznice Capadocia (TV seriál)
2007 Mientras haya vida (TV seriál)
2005 Plateados, Los (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
1999 La vida en el espejo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace