foto

Yvonne Vavrová

  • nar. 11.7.1959 (61 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2012 Filmoviedky: Náhradná matka (TV film)
1999 Prstene pre dámu (TV film)
1992 Kráľ umiera (TV film)
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)

TV seriály

2001 Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV seriál)

Dokumentární

2013 Cizinec je našinec (TV seriál)
2010 Generácia na prelome (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2006 Strach (TV film)
13. komnata (TV seriál)
2004 Kanadské impresie (TV film)

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce