foto

Terele Pávez

  • nar. 29.7.1939
    Bilbao, Vizcaya, País Vasco, Španělsko
  • zem. 11.8.2017 (78 let)
    Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 ¡Ay, mi madre!
2018 Caribe Mix
2017 El bar
Nejistá sláva
2016 Otevřené dveře
2015 Las aventuras de Moriana
Moje velká noc
2013 Čarodějnice ze Zugarramurdi
2012 La apuesta de Pascal
2011 The End of the World
Uršulino vítězství
2010 Balada o smutné trumpetě
2009 Minutos del silencio, Los (TV film)
2007 Hledám tu pravou
Malí krotitelé duchů
2006 Películas para no dormir: La habitación del niño (TV film)
2005 Crímenes ejemplares de Max Aub
2004 Trpké hrozny
2003 Nudos
2002 800 kulek
2000 Společenství
1997 99.9
1996 La Celestina
1995 Den šelmy
1993 Laberinto griego, El
1991 Cándido Pérez, especialista en señoras
1989 Días del cometa, Los
1988 Aire de un crimen, El
Diario de invierno
Lute II: mañana seré libre, El
1987 Laura, del cielo llega la noche
Moon Spell
Rumbo norte
1986 Delirios de amor
El Hermano bastardo de Dios
Noche de la ira, La
1985 Réquiem por un campesino español
1984 Nevinní svatí
1979 Siete magníficas y audaces mujeres, Las
1978 Oro rojo
Tatuaje
1977 Carne apaleada
Mala racha (TV film)
1976 Černý meč
1975 Como matar a papá... sin hacerle daño
Krvavá magie
1974 Matrimonio al desnudo
Revolución matrimonial, La
1970 Fortunata y Jacinta
1969 Los escondites
1968 No somos de piedra
1964 Boda era a las doce, La
Horká hlava
1963 Cuarta ventana, La
1961 Salto mortal
1959 15 bajo la lona
Dos y media y... veneno, Las
Tenemos 18 años
1954 Novio a la vista

TV seriály

2008 Plutón B.R.B. Nero (TV seriál)
2007 MIR (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Manolo & Benito Corporeision (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál) - herec, a.z.
1999 El comisario (TV seriál)
1996 Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1980 Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 Barraca, La (TV seriál)
1978 Cañas y barro (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Fábulas (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)
2001 Premio Donostia a Paco Rabal (TV film)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2003 XVII premios Goya (TV pořad)
2001 XV premios Goya (TV pořad)
1996 X premios Goya (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1989 III premios Goya (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky