foto

Nick Pitt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 The Crash (TV film)
2009 Whatever It Takes (TV film)

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Arkangel (S04E02)
2015 Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
2013 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2004 Můj život jako Popat (TV seriál)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace