foto

Kinga Dębska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Zupa nic
2019 Oscar dla Emily (TV film)
2018 Plan B
Zábava, zábava
2015 Moje dcery krávy
2009 Hel
2007 Malé radosti (studentský film)

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Singielka (TV seriál)
2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2015 Herečka
2006 Těšínská lehkost bytí (TV film)
2005 Para mieszana

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Oscar dla Emily (TV film)
2018 Zábava, zábava
2015 Moje dcery krávy
2009 Hel
2007 Malé radosti (studentský film)

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky