foto

Kinga Dębska

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Plan B
Zábava, zábava
2015 Moje dcery krávy
2009 Hel
2007 Malé radosti (studentský film)

TV seriály

1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2015 Herečka
2006 Těšínská lehkost bytí (TV film)
2005 Para mieszana

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Zábava, zábava
2015 Moje dcery krávy
2009 Hel
2007 Malé radosti (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace