foto

Rikako Aikawa

  • nar. 7.10.1967 (52 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pokemon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution
2017 Eiga Kaikecu Zorori: ZZ no himicu
2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Eiga Kaikecu Zorori: Da-da-da-daibóken!
Meloetta no kirakira Recital
2010 Gekidžóban 3D Atašinči: Džónecu no čó čónórjoku haha daibósó
2009 Gekidžóban Penguin no mondai: Šiawase no aoi tori de gopennasai
2006 Paprika
2005 Pikachu no obake Carnival
2004 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Hamtaró to fušigi no oni no ehontó
2003 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Grand Prix Aurora tani no kiseki – Ribbon-čan Kiki ippacu
Ham-čanz no takara sagaši daisakusen: Ham wa! Suteki na umi no nacujasumi
2002 Gekidžóban Pocket Monsters: Mizu no mijako no mamorigami Latias to Latios
Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham hamúdža! Maboroši no Princess
Meitantei Conan: Baker Street no bórei
Palme no ki
2001 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Land daibóken
Hamtaró no otandžóbi: Mama o tazunete sanzen teči teči
Metropolis
Pikachu no dokidoki kakurenbo
2000 Pichu to Pikachu
Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari (TV film)
1998 Pokémon: První film

TV seriály

2012 Girls und Panzer (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
2011 Ničidžó (TV seriál)
Tottoko Hamtaró deču (TV seriál)
2008 Live On Cardliver Kakeru (TV seriál)
2007 Elecking: The Animation (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Tottoko Hamtaró Hai! (TV seriál)
2005 Doraemon (TV seriál)
Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! Charming (TV seriál)
2004 Kaikecu Zorori (TV seriál)
Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Kōtetsu tenshi Kurumi 2 shiki (TV seriál)
2000 Brigadoon: Marin to Melan (TV seriál)
1999 Kačó ódži: Hard Rock Save the Space (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
Wild Arms: Twilight Venom (TV seriál)
1998 Dokkiri Doctor (TV seriál)
Takojaki Mantman (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1994 Tottemo! Luckyman (TV seriál)
1992 Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)
1990 三丁目の夕日 (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky