foto

Jana Tučková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kouř
1988 Pražská 5

TV seriály

2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Dáma na kolejích (S04E03)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
1995 Historky od krbu (TV seriál)
Postup (S01E08)

Host

TV pořady

2009 Koko TV (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2009 Koko TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky