foto

James Kyson

  • nar. 13.12.1975 (43 let)
    Seoul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

178 centimetrů vysoký James Kyson Lee se narodil v roce 1975 v Jižní Korei. Jeho prostřední jméno "Kyson" vzniklo spojením prvních písmen křestních jmen obou rodičů ("K" a "Y") a anglického slova "SON" (syn). Slovo "Kyson" také znamená "Child of the Spirit." Když mu bylo deset, přestěhovala se jeho rodina do New Yorku. V Bronxu vystudoval vědu na zdejší vysoké škole. Poté chodil na Bostonckou Univerzitu a několik let studoval umění v Nové Anglii.

V létě roku 2001 prodal své auto a koupil si za něj letenku do Los Angeles. Zde se začal věnovat jazzovému zpěvu, muzikálovým vystoupením a hlavně herectví. V jeho první roli se objevil jako poručík Pak v seriálu J.A.G. Také hrál v seriálech ALIAS nebo FIREFLY. Nejvíce se zviditelnil rolí Anda Masahashiho v seriálu HEROES.

B*e*r*r*y*

Herecká filmografie

Filmy

2019 Walk to Vegas
2018 Another Time
Banana Season
Breaking & Exiting
2017 Boone: The Bounty Hunter
Misirlou
Nobility
2016 Altered Reality
Boost
Criticized
Where Love Found Me
2015 The Livingston Gardener
The Rapture
2014 At the Maple Grove
Born to Race: Fast Track
Perfect 46, The
Pretty Rosebud
Ragamuffin
Smuggler
2013 Plush
Temný let (TV film)
2012 The Monogamy Experiment
2010 Hard Breakers
How to Make Love to a Woman
2009 Krvavý sníh
White on Rice
Why Am I Doing This?
2008 Clona
Doesn't Texas Ever End
2007 Couple of White Chicks at the Hairdresser, A
2006 Asian Stories (Book 3)
Big Dreams Little Tokyo
Ghost Hunters: Point of Contact
On the Rocks
Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
2005 Chinese Beauty
Snapdragon
2004 Haircut
Harlequin
Up Against the 8 Ball
2003 Osamělý strážce (TV film)

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Sokosha (S02E06)
Ospalá díra (TV seriál)
Columbia (S04E01)
Jak prosté (TV seriál)
Zničím tě v reálném životě (S05E14)
2016 Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E05)
Škola ro(c)ku (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Crossover (S07E23)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Korejec (S07E20)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Raw Deal (S05E07)
Kill the Messenger (S05E06)
2012 Watch Me (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jake the Dog (S05E02)
Finn the Human (S05E01)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pobřeží (S01E20)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Prošel / Neprošel (S04E16)
Tobě nablízku (S04E15)
další epizody (4)
2009 Hrdinové (TV seriál) - herec, a.z.
Pátá úroveň (S04E12)
Díkůvzdání (S04E11) - a.z.
Tenkrát v Texasu (S04E08)
další epizody (14)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Náš otec (S03E12)
Zatmění 2/2 (S03E11)
další epizody (13)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Příběhy s poučením (S02E09)
další epizody (20)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spad (S01E11)
Před šesti měsíci (S01E10)
Majáles (S01E09)
další epizody (11)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2005 Xtreme Fakeovers (TV seriál)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
2003 All About the Andersons (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Karanténa (S09E07)
2002 Firefly (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2009 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace